Donderdagavond op weg naar huis zag ik het Noordbrabants Museum met op het voorplein de indrukwekkende sculptuur 'Tilted Head' van Mark Manders. 
De mysterieuze sfeer maakte dat ik dit moment vastlegde en nu wil ik het graag met de lezers van de Bossche Omroep delen.
Donderdagavond op weg naar huis zag ik het Noordbrabants Museum met op het voorplein de indrukwekkende sculptuur 'Tilted Head' van Mark Manders. De mysterieuze sfeer maakte dat ik dit moment vastlegde en nu wil ik het graag met de lezers van de Bossche Omroep delen. Foto: Margot van de Plas

Foto van de Week: indrukwekkende sculptuur

Ingezonden 266 keer gelezen

DEN BOSCH | ‘Donderdag op weg naar huis zag ik Het Noordbrabants Museum met op het voorplein de indrukwekkende sculptuur ‘Tilted Head’ van Mark Manders. De mysterieuze sfeer maakte dat ik dit moment vastlegde en nu wil ik het graag met de lezers van de Bossche Omroep delen’, aldus Margot van de Plas.

Heb jij ook een mooie, leuke, ontroerende of bijzondere foto (liggend formaat) die je graag met de lezers van deze krant wilt delen? Stuur deze dan inclusief een korte toelichting naar han@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant