Mieke Aalderink start met een nieuwe reeks verhalenwandelingen in het bosgebied tussen Nuland en Den Bosch.
Mieke Aalderink start met een nieuwe reeks verhalenwandelingen in het bosgebied tussen Nuland en Den Bosch.

Wandel in het bos en luister naar bijzondere verhalen

Kunst en cultuur 147 keer gelezen

DEN BOSCH | De verhalenwandelingen in het bosgebied tussen Nuland en Den Bosch zijn weer gestart. Tussen oude bomen en krakend sparrenhout vertelt Mieke Aalderink bijzondere volks- en andere vertellingen. 

Verhalen die geheimen van de natuur ontraadselen. Verhalen die jong en oud verrassen. Laat je meeslepen in oeroude, bizarre, gruwelijke sprookjes en hartverwarmende verhalen over leven in het bos. Tijdens een mooie boswandeling wordt er op verschillende plekken gestopt om naar een verhaal te luisteren. Het programma duurt ruim 2 uur, tussendoor is er koffie, thee en koek.
De verhalen zijn geschikt voor (niet te) jong tot oud. De kosten voor deelname aan de vertelwandeling bedragen 12,50 euro per persoon. Meelopen kan na reserveren. Je ontvangt bericht over onder andere vertrekpunt en parkeermogelijkheid.

Aanmelden

De vertelwandelingen vinden plaats op verschillende dagen, eventueel ook avonden. Gewoon even mailen of bellen. Het maximum aantal deelnemers per keer bedraagt 8 tot 10, zodat 1,5 meter afstand houden mogelijk blijft. Kijk op www.verteller.com voor aanvullende informatie. Aanmelden kan via mieke.verhalen@home.nl, of telefonisch op 06-50402386.

Uit de krant