In totaal zijn er 18 verschillende workshops/minicursussen en ruim 70 data beschikbaar in de periode van maart tot en met november 2022.
In totaal zijn er 18 verschillende workshops/minicursussen en ruim 70 data beschikbaar in de periode van maart tot en met november 2022.

Groot aanbod creatieve workshops en minicursussen bij KuBra-Art in Rosmalen

Kunst en cultuur 224 keer gelezen

ROSMALEN | Het project ‘KuBra-Art presenteert: Kunst verbindt Rosmalen’ gaat vanaf maart van start met weer 18 nieuwe workshops en mini-cursussen! 

Na de vele zéér positieve reacties vorig jaar - en omdat er nog steeds teveel mensen thuiszitten - heeft KuBra-Art Rosmalen ook dit jaar een breed aanbod laagdrempelige workshops en mini/cursussen weten te realiseren waarbij je je eigen creativiteit kunt ontdekken of je kunt verdiepen in een bepaalde techniek. De kleine groepen van maximaal 4 personen zorgen voor een huiskamergevoel, geborgenheid en kunnen net dat zetje zijn om mensen over de drempel te trekken en toch weer anderen te ontmoeten. Dankzij ondersteuning van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, de wijkraad Rosmalen, fondsen, sponsoring, donaties en vrijwilligers is het mogelijk om deze 18 verschillende workshops en mini-cursussen opnieuw tegen een minimale bijdrage aan te bieden.

Praktische informatie

De workshops worden vanaf maart iedere maandag-, dinsdag- én woensdagmorgen gegeven in de KuBra-Art Galerie in Rosmalen. Programmaboekjes zijn daar gratis af te halen. Alle workshops en data vind je op www.stichtingkubra.nl. Aanmelden en meer info via workshops@stichtingkubra.nl, of bel met Trix op 06-11644054.

Uit de krant