Theater aan de Parade verwelkomt het nieuwe huisgezelschap Oatmilk Studio van oprichter Niels van Doormalen.
Theater aan de Parade verwelkomt het nieuwe huisgezelschap Oatmilk Studio van oprichter Niels van Doormalen. Foto: Jasper Loeffen

Theater aan de Parade verwelkomt nieuw huisgezelschap: Oatmilk Studio

Kunst en cultuur 105 keer gelezen

DEN BOSCH | Theater aan de Parade verwelkomt vanaf 20 mei een nieuw huisgezelschap: musicalproducent Oatmilk Studio. Met deze samenwerking omarmt het theater ontwikkelingen van de nieuwe musical in Nederland. De eerste Oatmilk Studio productie ‘Before After’ gaat op 4 november in voorpremière in Den Bosch.

Oprichter en producent Niels van Doormalen is met zijn 23 jaar een van de jongste musicalproducenten van ons land. Hij richtte Oatmilk Studio op tijdens de afgelopen coronaperiode: “Ik ben natuurlijk blij dat de stad en het theater dit initiatief, waarin jonge makers het heft in eigen handen nemen, zo omarmen.”

Musical ‘Before After’

Zijn eerste productie gaat in november in voorpremière in Rosmalen. De musical ‘Before After’ werd tijdens de Musical Awards al aangekondigd. Het is een kleinschalige musical met twee acteurs en drie muzikanten. Twee millennials, ex-geliefden, ontmoeten elkaar opnieuw. Ze worstelen zich door de complexe wereld van nu. De hoofdrolspelers zoeken naar het antwoord op de grote vraag of ze de liefde een tweede kans moeten geven.

De bedoeling van Oatmilk Studio is dat er kleinere musicals worden geproduceerd en die kansen kunnen krijgen hun shows te laten zien en de vernieuwing van het genre wordt omarmt.

Uit de krant