Vijf vaste Brabantse kunstenaars en twee gastkunstenaars uit Rosmalen en Terneuzen exposeren dit keer prachtige stukken.
Vijf vaste Brabantse kunstenaars en twee gastkunstenaars uit Rosmalen en Terneuzen exposeren dit keer prachtige stukken.

Vrolijke expositie in het centrum van Rosmalen

Kunst en cultuur 150 keer gelezen

ROSMALEN | KuBra-Art toont van 4 juni tot en met 17 juli kleurrijke en vrolijke werken in haar galerie, online en in 11 etalages in het centrum van Rosmalen. De feestelijke vernissage vindt plaats op zaterdag 4 juni van 14.00 tot 16.00 uur bij KuBra-Art galerie. 

Steeds meer ondernemers in het centrum van Rosmalen zien de toegevoegde waarde van kunst in hun etalage. Deze expositie is dan ook niet alleen te zien in de galerie, maar ook in 11 etalages verdeeld over het centrum! Vijf vaste Brabantse kunstenaars en twee gastkunstenaars uit Rosmalen en Terneuzen exposeren dit keer prachtige stukken. De expositie zit boordevol diversiteit. Zo is er bijvoorbeeld grafische 2 en 3-dimensionale kunst te zien in brons, acrylaat en rvs, vrolijke keramische humoristische beelden, gepassioneerde realistische/impressionistische schilderijen in acryl en olieverf, zonnige schilderijen in olieverf, acryl en collages, verfijnde sculpturen in koper en emaille en verrassende kleurrijke scrap-metal art. Kortom, een interessant en gevarieerd mix van stijlen en materialen! 

De expositie is gratis te bezichtigen. Kijk voor openingstijden en meer info op www.stichtingkubra.nl.

Uit de krant