Onder andere New Cool Collective staat op het podium op BLVRD Theater aan de parade.
Onder andere New Cool Collective staat op het podium op BLVRD Theater aan de parade. Foto: Rechtenvrij

BLVRD Theater keert deze zomer terug naar de Parade

Kunst en cultuur 101 keer gelezen

DEN BOSCH | Denk je aan augustus in Den Bosch? Dan zeg je Theaterfestival Boulevard. Op verschillende locaties door de hele stad zie je theater, dans, muziek en andere kunstvormen. Dit jaar is er extra goed nieuws: het BLVRD Theater komt terug naar de Parade!

Samen met Theaterfestival Boulevard presenteert Theater aan de Parade bigband New Cool Collective én het internationaal gelauwerde Rotterdamse muziek & performance collectief Club Gewalt met ‘Mini Miss Miraculous’.

New Cool Collective

Begin 2021 verhuisde ze van Amsterdam naar Rotterdam waar ze op zoek gingen naar nieuwe smaken. Ze doken de studio in met Simon Akkermans en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. ‘YUNIKON’ is onvervalst swingend New Cool Collective.

Club Gewalt

Met hypnotiserende hyperpopsongs en betoverende choreografieën verkondigt ‘Mini Miss Miraculous’ haar boodschap: het menselijk lichaam moet tot wel vijftig centimeter slinken, als we de aarde voor de ondergang willen behoeden. Dit is alleen een lastige klus met al die lange Nederlanders.

Praktische informatie

Theaterfestival Boulevard is te zien van 4 tot en met 14 augustus. Voor meer informatie en tickets ga je naar festivalboulevard.nl.

Uit de krant