Van 4 tot en met 14 augustus zijn in Den Bosch zo'n 120 voorstellingen te bewonderen, waaronder 'The Grannies'. (Foto: Brendan Perkins)
Van 4 tot en met 14 augustus zijn in Den Bosch zo'n 120 voorstellingen te bewonderen, waaronder 'The Grannies'. (Foto: Brendan Perkins) Foto: Brendan Perkins

Theaterfestival Boulevard: ‘Come Together, Right Now’

Kunst en cultuur 2 keer gelezen

DEN BOSCH | Vanaf 4 augustus zijn er elf dagen lang ruim 120 programma’s te bezoeken in het Zuiderpark, op de Parade, en op de vele podia en bijzondere locaties in en rondom ’s-Hertogenbosch tijdens een nieuwe editie van Theaterfestival Boulevard.

Het motto van Theaterfestival Boulevard 2022 is ‘Come Together, Right Now’. Want, zo stelt Theaterfestival Boulevard zelf: ‘Het is hoog tijd om naar sporen van gezamenlijkheid te zoeken. Niet in ons eentje, maar samen met anderen. Voorbij argwaan, aannames en al te stellige overtuigingen. Kunstenaars helpen je op weg. Ze laten zien wat we delen, ook in wankele tijden: leven, liefde, dood en verlangen naar zorg.’

Zuiderpark en de Parade
Dit jaar vindt Theaterfestival Boulevard weer grotendeels plaats in de vertrouwde vorm. Het festivalhart blijft nog even in het Zuiderpark, maar het festival keert met het BLVRD Theater aan de Parade terug naar de Parade. Hier vinden muziektheatervoorstellingen plaats en kan het publiek tot diep in de nacht blijven dansen. Uiteraard zijn ook hier, net als in het Zuiderpark, gezellige terrassen te vinden en is er een divers aanbod in eten en drinken.

Tickets voor de voorstellingen zijn online te koop via de website: www.festivalboulevard.nl.

Uit de krant

Uit de krant