Op donderdagavond 2 maart is het voor publiek mogelijk een masterclass mee te maken van Margreet Honig (rechts).
Op donderdagavond 2 maart is het voor publiek mogelijk een masterclass mee te maken van Margreet Honig (rechts). Foto: Foppe Schut

Masterclasses in Den Bosch voor jonge zangers en zangpedagogen

Kunst en cultuur 187 keer gelezen

DEN BOSCH | Margreet Honig is wereldwijd een begrip als het om zangpedagogie gaat. Zij wil haar kennis graag delen met beginnende pedagogen en jonge zangers. Dit doet zij samen met Andrew Watts en Rosemary Joshua tijdens een door de International Vocal Competition (IVC) georganiseerde masterclassweek in Den Bosch.

Op donderdagavond 2 maart is het voor publiek mogelijk een masterclass mee te maken van Margreet Honig. Op vrijdagavond 3 maart volgt een openbare les van countertenor Andrew Watts (tevens pedagoog ) en op zaterdagavond 4 maart van Rosemary Joshua (artistiek leider De Nationale Opera Studio). Deze vinden plaats in Willem Twee Toonzaal in Den Bosch. Aanvang om 19.30 uur. Zondag 5 maart om 15.00 uur vindt het slotconcert plaats en kunt u de resultaten van het werk van 12 jonge zangers horen met werken van Mozart, Händel en klassiek Duits en Frans Lied. Begeleidende pianisten zijn oud IVC-finalisten Hikaru Kanki, Sara Pavlovic en Ian Tindale.

Kijk voor meer info over ‘The Art of Singing’ masterclassweek op www.ivc.nu/en/the-art-of-singing. Kijk voor kaartverkoop op www.willem-twee.nl/alle-activiteiten/the-art-of-singing-2-tot-5-maart.

Uit de krant