Frank Willems en zijn Amsterdamse vrienden Streetart Frankey en Laser 3.14 presenteren in de maand juni een expositie in de Vughterstraat.
Frank Willems en zijn Amsterdamse vrienden Streetart Frankey en Laser 3.14 presenteren in de maand juni een expositie in de Vughterstraat.

Expositie met streetart in de Vughterstraat in Den Bosch

Kunst en cultuur 298 keer gelezen

DEN BOSCH | Na een aantal exposities in Amsterdam nodigt de Bossche kunstenaar Frank Willems zijn Amsterdamse kunstenaarsvrienden Streetart Frankey en Laser 3.14 uit om gezamenlijk werk te tonen in Den Bosch.

De expositie vindt plaats in de maand juni aan de Vughterstraat 43 in Den Bosch. Op donderdag 1 juni van 18.00 tot 22.00 uur is de opening en daarna is de expositie gratis toegankelijk voor publiek. Openingstijden: donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur en overige dagen op afspraak.

‘Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up’, zo luidt het citaat van Picasso. Voor Frank de Ruwe, ook wel bekend als Streetart Frankey, bestaat dit probleem simpelweg niet. Geïnspireerd door zowel zijn jeugdherinneringen als zijn jeugdige fascinatie voor het hedendaagse leven en cultuur, neemt zijn werk vele vormen aan, maar is altijd herkenbaar door zijn speelse creativiteit en licht ondeugende touch.

Al ruim 15 jaar creëert Laser 3.14 straatpoëzie. Als de meest productieve street artist van Amsterdam deelt hij zijn kenmerkend werk van ‘visual poetry’ in de straten van Amsterdam en in veel van de prestigieuze galerijen van de stad.

Uit de krant