Theaterfestival Boulevard vindt van 3 t/m 13 augustus plaats in Den Bosch.
Theaterfestival Boulevard vindt van 3 t/m 13 augustus plaats in Den Bosch.

Start kaartverkoop en eerste Boulevard Magazine

Kunst en cultuur 174 keer gelezen

DEN BOSCH | De kop is eraf: de kaartverkoop voor de eerste dertien voorstellingen van Theaterfestival Boulevard 2023 is gestart. Tegelijkertijd is Boulevard Magazine 1 verschenen, een nieuwe uitgave van het festival, met daarin achtergrondartikelen, columns en interviews over die eerste voorstellingen.

Dit jaar maakt Boulevard geen allesomvattend programmaboek maar vier festivalmagazines die gratis worden verspreid onder de vaste bezoekers en verkrijgbaar zijn op vele locaties in Den Bosch en daarbuiten. Bovendien is een onlineversie te vinden op de website.

Uit gesprekken met het publiek is naar voren gekomen dat alle informatie over het brede programma in e´e´n keer overweldigend kan zijn. Daarom heeft Boulevard besloten om dit jaar de informatie over het programma te spreiden. In het eerste magazine is informatie te vinden over de eerste dertien voorstellingen waarvoor nu al kaarten verkrijgbaar zijn. Festivalmagazine 2 verschijnt op maandag 26 juni, met daarin informatie over de rest van de programmering. Vanaf dat moment start de kaartverkoop voor het totale aanbod. Magazine 3 en 4 verschijnen tijdens het festival.

De eerste dertien

Liefhebbers kunnen nu al kaarten kopen voor Miet Warlop/Irene Wool/NT Gent met ONE SONG, 71BODIES/Daniel Mariblanca met A True Story, Panama Pictures/Bosch Parade met The Weight of Water, Chiara Bersani met SOTTOBOSCO, Katja Heitmann met Motus Mori: RELIQUIEM, Louis Janssens met Desire, SPAfrica van Julian Hetzel en Ntando Cele, What Remains van Ultima Vez en Zoë Demoustier, A Melody for Grownups van Gavin-Viano, Artemisia All Inclusive van Theater Artemis onder regie van Liesbet Swings, Corpus Criolla van Faizah Grootens met Kip Republic, Schippers&VanGucht met ODE en Siriana, mijn vriendin van Karlijn Hamer. Uitgebreide informatie over de voorstellingen is te vinden op de website en in Boulevard Magazine 1. Het complete programma wordt 26 juni bekend gemaakt en gaat dan in de verkoop.

Zuiderpark en de Parade

Theaterfestival Boulevard vindt van 3 t/m 13 augustus plaats in Den Bosch. Ook voor deze editie van Theaterfestival Boulevard is het festivalhart weer in het Zuiderpark. Daarnaast is het festival ook met diverse tenten op de Parade te vinden en - zoals het publiek van ons gewend is - op verschillende locaties in het centrum va Den Bosch en daarbuiten. Tickets voor de eerste voorstellingen zijn online te koop via www.festivalboulevard.nl.

Uit de krant