De genomineerde ontwerpen zijn van 11 mei tot 22 mei tentoongesteld bij Cor Unum en voor iedereen toegankelijk om te bewonderen.
De genomineerde ontwerpen zijn van 11 mei tot 22 mei tentoongesteld bij Cor Unum en voor iedereen toegankelijk om te bewonderen.

Tentoonstelling bij Cor Unum in Den Bosch

Kunst en cultuur 192 keer gelezen

Van 11 mei tot 22 mei zijn de 15 genomineerde ontwerpen voor de 11e editie van de ontwerpwedstrijd van Cor Unum te bekijken aan de Vughterstraat 270 in Den Bosch. Bezoekers zijn welkom om langs te komen en krijgen de gelegenheid om zelf ook een stem uit te brengen op hun favoriete ontwerp.

Tijdens het jaarlijkse Design Contest worden studenten aan kunstopleidingen uitgedaagd om deel te nemen, met dit jaar als thema ‘Grow’. Uit meer dan 80 inzendingen worden uiteindelijk 15 ontwerpen genomineerd voor de beoordeling door de vakjury. De genomineerde ontwerpen zijn van 11 mei tot 22 mei tentoongesteld bij Cor Unum en voor iedereen toegankelijk te bewonderen. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 23 mei, waarbij de vakjury een 1e (500 euro), 2e (300 euro) en 3e (200 euro) prijs uitreikt. Daarnaast wordt uit de tentoongestelde genomineerde inzendingen door bezoekers een publieksprijs geselecteerd. Cor Unum begeleidt in het onderzoek naar de productie van hun ontwerp en het op de markt brengen daarvan. Het prijzengeld is mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van het Keramisch Ambacht die zich inzet om het keramisch ambacht in al haar facetten te ondersteunen. Dankzij de steun van de vrienden worden de jonge makers gestimuleerd om op een creatieve en innoverende manier aan de slag te gaan met keramiek.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant