Yuverta is een middelbare school met veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen.
Yuverta is een middelbare school met veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen. Foto: Gijs Versteeg Fotografie

Online open dag Yuverta vmbo Den Bosch

Onderwijs 181 keer gelezen

DEN BOSCH | Op zondag 30 januari kunnen leerlingen van groep 7 en 8 online kennismaken met Yuverta vmbo Den Bosch. De livestreams worden om 11.00 en 13.00 uur uitgezonden, zodat zoveel mogelijk leerlingen en hun ouders deze kunnen bijwonen.

Medewerkers én leerlingen van school komen aan het woord en vertellen over de vakken, begeleiding, sfeer op school en nog veel meer. Via whatsapp kunnen leerlingen en ouders direct hun vragen stellen. Op deze manier biedt Yuverta toekomstige leerlingen toch de gelegenheid om alles te weten te komen over de school. 

Sfeer proeven

Bas Razenberg, senior schoolleider: “We vinden het zo jammer dat de deuren weer gesloten blijven voor leerlingen die zich aan het oriënteren zijn op een nieuwe school. Het is ontzettend belangrijk dat zij zien hoe een middelbare school er van binnen uit ziet en de sfeer proeven die in een schoolgebouw hangt. We gaan er vanuit dat we op een later moment leerlingen alsnog kunnen uitnodigen voor een rondleiding.”

Over Yuverta

Yuverta is een middelbare school waar leerlingen terecht kunnen voor alle leerwegen van het vmbo (basis, kader, theorie en gemengd). De school biedt het profiel ‘Groen’. Leerlingen krijgen naast theorie de praktijkvakken bloem, dier, groen, outdoor en voeding. Met een diploma op zak kun je doorstromen naar alle gewenste mbo-opleidingen. Er is geen loting voor nieuwe leerlingen. Aanmelden: yuverta.nl/vmbodenbosch.

Uit de krant