De open dag is op woensdag 1 februari van 16.00 tot 21.00 uur op alle locaties van het Koning Willem I College.
De open dag is op woensdag 1 februari van 16.00 tot 21.00 uur op alle locaties van het Koning Willem I College.

Open Dag Koning Willem I College op 1 februari: ‘Kom hier en maak ‘t’

Onderwijs 816 keer gelezen

DEN BOSCH | Op woensdagavond 1 februari zetten alle locaties van het Koning Willem I College de deuren wagenwijd open. In Oss, ’s-Hertogenbosch, Land van Cuijk en Meierijstad zijn toekomstige studenten van 16.00 tot 21.00 uur van harte welkom om te ontdekken welke studie het beste bij hen past. Zij kunnen zich uitgebreid laten informeren over de opleidingen, de school zelf bekijken en de sfeer proeven.

De open dag is een perfect moment om kennis te maken met het Koning Willem I College, de opleidingen en het mbo. Word jij een koning in mouleren, afstellen, blancheren, verstek zagen of wil jij andere jaloersmakende vaardigheden leren? Ontdek wat het beste bij jou past.

Het Koning Willem I College brengt het onderwijs in de lokalen en praktijkruimtes tot leven en je kunt kennismaken met verschillende leerbedrijven uit de regio. Ook staan de docenten én studenten voor jou klaar om vragen te beantwoorden en ervaringen te delen. Zij vertellen jou graag hoe een dag op het mbo eruit ziet.

Algemene informatie

De open dag is op woensdag 1 februari van 16.00 tot 21.00 uur op alle locaties van het Koning Willem I College. Laat even weten dat je komt? Je kunt je aanmelden via www.kw1c.nl/open-dagen/een-februari. Ook vind je op deze pagina meer tips voor je bezoek, kun je alle interessegebieden bekijken en vind je er een handig overzicht welke opleidingen op welke locatie van het Koning Willem I College aangeboden worden. Zo ben je altijd goed voorbereid. En lukt het jou nog niet om een studiekeuze te maken? Volg dan op de locaties in Meierijstad, Oss en ‘s-Hertogenbosch de workshop ‘Kiezen doe je zo!’.

Vakwedstrijden voor vmbo-leerlingen

Tijdens de open dag zijn aan de Euterpelaan in Oss, de Onderwijsboulevard en Vlijmenseweg in ‘s-Hertogenbosch wedstrijden te bezoeken van Skills Talents. Dit zijn vakwedstrijden voor vmbo-leerlingen. Teams van twee leerlingen uit het zuiden van het land strijden samen in verschillende wedstrijden. De wedstrijden duren van 16.45 tot 18.45 uur. Meer informatie vind je op www.kw1c.nl/skills-wedstrijden/skills-talents

Dagje meelopen

Het onderwijs op het Koning Willem I College draait vooral om de praktijk. Naast het bezoeken van de open dag is het daarom ook mogelijk om een dag te komen meelopen. Dan zie, hoor en voel je vanzelf wat je van een opleiding bij het Koning Willem I College kunt verwachten. Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar: www.kw1c.nl/meeloopdagen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant