Op zondag 11 december presenteert de Bossche atletiekvereniging O.S.S.-Volo weer de Engelermeercross.
Op zondag 11 december presenteert de Bossche atletiekvereniging O.S.S.-Volo weer de Engelermeercross.

Aanstaande zondag Engelermeercross in Den Bosch

Overige sport 296 keer gelezen

DEN BOSCH | Op zondag 11 december presenteert de Bossche atletiekvereniging O.S.S.-Volo weer de Engelermeercross. Het parcours rond het meer is gevarieerd met gras en bospaden, afgewisseld met heuveltjes en stukken strand; een uitdaging voor zowel wedstrijdatleten als recreanten. Voor de recreatieve zondagochtendloper is deze veldloop een leuke afwisseling op het standaardrondje, met als afsluiting een lekker kop warme chocolademelk of erwtensoep. 

De uitgifte van startnummers is vanaf 09.00 uur en om 10.30 uur starten de senioren en masters (M/V) die vijf ronden lopen, in totaal zo’n 8650 meter. Recreatieve lopers starten op dezelfde tijd, en kunnen kiezen om 1, 2, 3, 4 of 5 ronden te lopen. Om 11.45 uur is de start voor de junioren jongens en meisjes en om 12.30 uur starten de jongens en meisjes pupillen. 

Meierij Cross Circuit

Dit jaar is de Engelermeercross wederom onderdeel van het Meierij Cross Circuit. De Sparrenbosloop (Boxtel, oktober j.l), Lunettencross (Vught, januari) en Dommelcross (Sint-Michielsgestel, februari) maken deel uit van dit circuit. Als je aan drie van de vier de crossen meedoet ding je mee naar het podium in het klassement van het circuit. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de laatste cross (Dommelcross). Informatie over de Engelermeercross én het Meierij Cross Circuit is te vinden op www.oss-volo.nl en/of https://www.facebook.com/EngelermeerVeldloop. 

Inschrijven

Je kunt je tot en met 10 december inschrijven via www.inschrijven.nl. Voor-inschrijving kost 5 euro (4 euro voor junioren C/D en pupillen). Na-inschrijving op de dag zelf kost 6 euro (5 euro voor junioren en pupillen). Bij de inschrijving is een kop soep inbegrepen op vertoon van de bon aan je startnummer! Op de achterzijde van je startnummer staat tevens een waardebon van 15 euro, te besteden bij trouwe sponsor Run2day Den Bosch. Het parcours is via openbaar vervoer te bereiken met buslijn 61 en 62, halte Meanderflat aan de Kooikersweg, en vervolgens langs het dierenpark over het fietspad richting Vlijmen. Met de auto neemt u vanaf de A59 afslag Engelen; daarna volgt u de bordjes O.S.S.-Volo. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant