Marianne van der Sloot is unaniem benoemd tot lijsttrekker van CDA Den Bosch voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.
Marianne van der Sloot is unaniem benoemd tot lijsttrekker van CDA Den Bosch voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Foto: CDA Den Bosch

Marianne van der Sloot lijsttrekker CDA Den Bosch

Politiek 119 keer gelezen

DEN BOSCH | Op de druk bezochte algemene ledenvergadering van het CDA Den Bosch op 14 juli is Marianne van der Sloot door de leden unaniem benoemd tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

De leden spraken hun grote vertrouwen uit in de nieuwe lijsttrekker. Marianne heeft jarenlange ervaring in de gemeenteraad en in de fractie van provinciale staten en zij is in staat om op een moderne manier het gedachtegoed van het CDA te vertalen naar de gemeente Den Bosch. In haar dankwoord betrok Marianne wethouder Huib van Olden van wie zij het stokje als politiek leider van het CDA gaat overnemen. Voorzitter Jean Wiertz roemde Marianne vanwege haar kennis, ervaring en bevlogenheid. 

Bloemen voor CDA-toppers

De vergadering werd afgesloten met bloemen voor drie Bossche CDA-toppers: Marianne van der Sloot, Huib van Olden en Madeleine van Toorenburg, die onlangs is benoemd tot gedeputeerde in Limburg.

Uit de krant