Bisschop De Korte spreekt op vrijdag 7 oktober in het kerkje van Bokhoven over ‘De katholieke visie op een rechtvaardige samenleving’.
Bisschop De Korte spreekt op vrijdag 7 oktober in het kerkje van Bokhoven over ‘De katholieke visie op een rechtvaardige samenleving’.

Laatste Bokhoven Lezing van 2022 met Bisschop De Korte

Religie 112 keer gelezen

DEN BOSCH | Op vrijdagavond 7 oktober presenteert Stichting Semper Vigilans (voorheen Anders in de kerk) haar vierde en tevens laatste Bokhoven Lezing van 2022 in het kerkje van Bokhoven aan de Graaf Engelbertstraat 2 in Den Bosch. 

Mgr. dr. Gerard de Korte, bisschop van het bisdom ’s Hertogenbosch, spreekt deze avond over het thema ‘De katholieke visie op een rechtvaardige samenleving’. Belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om deze laatste Bokhoven Lezing van het seizoen in het kerkje van Bokhoven aan de Maas bij te wonen. 

Inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee. Aanvang van de lezing is 20.00 uur. Na ongeveer drie kwartier is er een kort muzikaal intermezzo waarna de bezoekers met de spreker van gedachten kunnen wisselen en vragen kunnen stellen. Rond 21.30 uur wordt dit deel afgerond en is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje. 

Vooraf aanmelden

De entreeprijs bedraagt 10 euro. Vooraf aanmelden voor deze vierde en laatste Bokhoven Lezing van 2022 via info@andersindekerk.nl wordt zeer op prijs gesteld, maar is niet verplicht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant