Ine Rutten-Salfischberger uit Rosmalen poseert met de door haar gehaakte pop van de Zoete Lieve Vrouw van de Sint-Janskathedraal.
Ine Rutten-Salfischberger uit Rosmalen poseert met de door haar gehaakte pop van de Zoete Lieve Vrouw van de Sint-Janskathedraal. Foto:

Ine uit Rosmalen zamelt geld in voor de Hartstichting

Religie 720 keer gelezen

ROSMALEN | Ine Rutten-Salfischberger uit Rosmalen heeft een zoon met een hartafwijking. Na een belangrijke operatie is Gerard inmiddels zo goed als hersteld. Uit dankbaarheid heeft Ine met veel liefde en toewijding een pop van de Zoete Lieve Vrouw van de Sint-Jan gehaakt. Met dank aan Sofie Versluys, die het patroon hiervoor heeft gemaakt. 

De gehaakte pop wil Ine graag schenken aan de persoon die het hoogste bedrag heeft gedoneerd aan de Hartstichting. Daarom is zij een eigen inzamelingsactie gestart via de speciale actiewebsite van de Hartstichting. Daar kan nog tot en met Moederdag (zondag 14 mei 2023) gedoneerd worden. Diegene die de hoogste donatie heeft geplaatst, krijgt dan na afloop de pop cadeau. Doneren kan via https://acties.voordehartstichting.nl/fundraisers/cor-lindeman.

De Zoete Lieve Vrouw van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch staat voor troost, zorg, bescherming, hoop, genezing, gebed en geloof in god. Ook vandaag de dag wordt zij nog steeds het hele jaar lang door gelovigen uit alle windstreken van het land bezocht. Het aantal kaarsen dat jaarlijks bij de Zoete Lieve Vrouw wordt opgestoken bedraagt ondanks de ontkerkelijking nog altijd zo’n 400.000 stuks.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant