Dames 1 HC Den Bosch kroonde zich eerder al tot Nederlands kampioen zaalhockey. Dat smaakt natuurlijk naar meer!
Dames 1 HC Den Bosch kroonde zich eerder al tot Nederlands kampioen zaalhockey. Dat smaakt natuurlijk naar meer! Foto: HC Den Bosch

Dames 1 HC Den Bosch neemt het in play-offs op tegen HDM

Sport 69 keer gelezen

DEN BOSCH | De dames van HC Den Bosch hebben de competitie zondag afgesloten met een 2-3 overwinning op Oranje-Rood.

Deze week gaan de play-offs voor de landstitel van start. In de eerste ronde nemen de Bossche dames het op tegen HDM uit Den Haag. Donderdag 12 mei speelt HC Den Bosch uit en op zaterdag 14 mei volgt de thuiswedstrijd. Mocht de ontmoeting dan nog niet zijn beslist, volgt op zondag 15 mei een beslissende derde wedstrijd voor eigen publiek.

Heren 1 HC Den Bosch

Heren 1 heeft zondag in eigen huis 0-0 gespeeld tegen Amsterdam. Daarmee is de ploeg van hoofdcoach Eric Verboom de competitie op plek acht geëindigd. Overigens heeft Verboom aangekondigd na dit seizoen te stoppen bij HC Den Bosch. Hij wordt fulltime assistent-bondscoach bij Oranje.

Lustrum festival

Deze zomer bestaat HC ’s-Hertogenbosch 85 jaar en dat gaat de club samen met iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt vieren! Zet de datum 16 juli alvast in je agenda en houd de socials en de website in de gaten voor meer informatie over het toffe programma. Wanneer? Zaterdag 16 juli van 15.30 tot 23.00 uur. Waar? Festivalterrein aan de Oosterplas (hockeycomplex). Voor wie? Alle leden, oud-leden, buurtbewoners en sponsoren. Wat staat er op het programma? Er wordt een lustrum festival georganiseerd. Een dag vol gezelligheid, eten, drinken en muziek. Een echt festival voor jong en oud op. Alle leden krijgen gratis toegang tot het festivalterrein. Wel vooraf registreren middels een QR code. Dat kan binnenkort via de HCDB nieuwsbrief die alle leden in hun mailbox ontvangen. Alle leden mogen zelf twee introducees meenemen. Meer info vind je op www.hcdenbosch.nl/85jaar.

Verslaggever gezocht

Hou jij van hockey en heb je een goed gevoel voor taal? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De redactie van de Bossche Omroep is nog altijd op zoek naar een enthousiaste verslaggever (man/vrouw) die weet waar hij/zij over schrijft en die dit enthousiasme ook op anderen weet over te brengen. Ervaring in de (sport)journalistiek is zeker geen voorwaarde, passie voor de hockeysport is dat natuurlijk wel. Denk jij die persoon te zijn die onze lezers met ingang van het nieuwe seizoen wekelijks op de hoogte houdt van het wel en wee van beide vaandelteams van HC Den Bosch? Stuur dan een mailtje met motivatie naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl. Voorwaarde is wel dat je de thuiswedstrijden bijwoont. De uitwedstrijden zijn te volgen via een livestream.

Uit de krant

Uit de krant