IVN Natuureducatie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun liefde voor de natuur met kinderen willen delen.
IVN Natuureducatie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun liefde voor de natuur met kinderen willen delen. Foto: IVN Natuureducatie

Wil jij ook vrijwilliger worden bij Het Bewaarde Land?

Verenigingen 93 keer gelezen

DEN BOSCH | Heb jij ervaring met het begeleiden van kinderen en wil je jouw liefde voor de natuur met ze delen? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger bij Het Bewaarde Land.

Tijdens dit natuurbelevingsprogramma maak je (een klein groepje) kinderen op speelse wijze vertrouwd met de natuur. In bomen klimmen, hutten bouwen, kruiden en bessen eten, allerlei planten en dieren leren kennen, sluipspelletjes doen en nog veel meer. Je hoeft geen wandelende natuurencyclopedie te zijn. Affiniteit met kinderen is natuurlijk belangrijker.

Digitale informatieavond

Benieuwd of vrijwilliger worden bij Het Bewaarde Land iets voor jou is? Meld je dan aan voor de digitale informatieavond op 26 januari 2022 tussen 20.00 en 21.30 uur. Deze avond staan het natuurbelevingsprogramma en de mogelijkheid om je hiervoor als vrijwilliger in te zetten centraal. Deze avond wordt mede georganiseerd door vrijwilligers van Het Bewaarde Land, die graag hun ervaringen met je delen. Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar hbl-rosmalen@ivn.nl.

Uit de krant