Vrijmetselaarsloge Quintessens in Den Bosch u uit om op maandag 16 mei een kijkje te komen nemen binnen de 'muren' van de mannenloge.
Vrijmetselaarsloge Quintessens in Den Bosch u uit om op maandag 16 mei een kijkje te komen nemen binnen de 'muren' van de mannenloge.

Open dag Vrijmetselaarsloge Quintessens in Den Bosch

Verenigingen 257 keer gelezen

DEN BOSCH | Maandag 16 mei presenteer de Bossche vrijmetselaarsloge Quintessens een open dag. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in Wijkgebouw De Slinger in Den Bosch.

Ondanks de eeuwenoude traditie is de vrijmetselarij in Nederland een moderne vereniging en een bron voor inspiratie. De vrijmetselarij kent geen leerstellingen, stimuleert verdraagzaamheid en streeft naar onderlinge harmonie. De vrijmetselarij zoekt naar wat mensen verbindt en probeert weg te nemen wat verdeelt.

We leven in een chaotische tijd. Mensen, volkeren, presidenten van landen staan nog meer op scherp dan ooit, zo lijkt het. “Bewust omgaan met ‘de grote vragen’, even tijd voor jezelf nemen schiet er vaak bij in. Heeft u daar wel eens behoefte aan? Vrijmetselaren bieden er de leden een veilige omgeving voor. Daarom nodigt mannenloge Quintessens u uit om eens een kijkje te nemen binnen de ‘muren’ van de loge. Er is een lezing en iedereen krijgt natuurlijk de gelegenheid vragen te stellen.

De ontvangst is vanaf 19.30 uur in de bovenzaal van Wijkgebouw De Slinger aan de Jan Schöfferlaan 3 in Den Bosch. De lezing begint om 20.00 uur. Graag vooraf aanmelden via q306secretaris@gmail.com.

Uit de krant