Afbeelding
Foto: Sora Shimazaki

Presentatie SeniorWewb over privacy en veiligheid op het internet

Verenigingen 368 keer gelezen

ROSMALEN | SeniorWeb Rosmalen verzorgt op vrijdag 3 februari van 14.00 tot 15.30 uur een presentatie in het Hevo-gebouw aan de Tulpstraat 2-4 in Rosmalen.

Meer en meer bewegen we ons op de digitale snelweg. En dat is en blijft heel plezierig en is soms zelfs gewoon nodig om sociale contacten op peil te houden. Maar helaas, er zijn ook altijd mensen die minder goede bedoelingen hebben op het internet en misbruik maken van ons vertrouwen. Deze criminelen verzinnen steeds weer nieuwe trucs om u om de tuin te leiden. Om uzelf een nare ervaring te besparen, is het aan te raden uw digitale vaardigheid op peil te houden en u regelmatig bij te scholen over hoe u met plezier veilig kunt internetten, Telebankieren, WhatsAppen, Facebooken en wat u nog allemaal meer kunt doen met uw PC, tablet of smartphone.

De presentatie is gratis bij te wonen. Koffie en thee word u door Hevo aangeboden. Als u deze presentatie wilt bijwonen, dan kunt u zich telefonisch aanmelden op 06-20356366, of mailen naar info@seniorwebrosmalen.nl.

Uit de krant