Foto van een optreden van Harmonie de Oude Post in de Verkadefabriek. De grote reünie op 15 april vindt plaats bij Podium Azijnfabriek.
Foto van een optreden van Harmonie de Oude Post in de Verkadefabriek. De grote reünie op 15 april vindt plaats bij Podium Azijnfabriek. Foto:

Oproep voor reünie Harmonie de Oude Post uit Den Bosch

Verenigingen 413 keer gelezen

DEN BOSCH | In april 2023 is het precies honderd jaar geleden dat de Postfanfare, inmiddels Harmonie de Oude Post, werd opgericht. Een mooi jaar staat voor de deur met allerlei leuke en natuurlijk veel muzikale activiteiten.

Om te beginnen presenteert Harmonie de Oude Post een grote reünie op zaterdagavond 15 april bij Podium Azijnfabriek aan de Triniteitstraat in Den Bosch. De vereniging heeft al veel oud-leden hiervoor benaderd. Het kan echter zijn dat je als oud-lid nog geen uitnodiging hebt ontvangen en toch graag aanwezig wil zijn op deze reünie. In dat geval kun je je alsnog aanmelden via de mail: reunie@oudepost.eu. De reüniecommissie neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Herinneringen ophalen

Harmonie de Oude Post kijkt er enorm naar uit om alle oud-leden na al die jaren weer eens te ontmoeten en aansluitend aan het miniconcert tijdens de feestavond herinneringen op te halen over hoe het ‘vroeger’ was bij de Postfanfare en PTT Harmonie.

Meer info over jubileumjaar

Meer informatie over het jubileumjaar van Harmonie de Oude Post is terug te vinden op de de website: www.oudepost.eu. Voor vragen over de reünie kun je contact opnemen met de reüniecommissie: reunie@oudepost.eu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant