Groepsfoto met de nieuwe leden.
Groepsfoto met de nieuwe leden.

Geslaagde ledenwerving Duketown Ladies uit Den Bosch

Verenigingen 374 keer gelezen

DEN BOSCH | Dankzij een ledenwerfactie met korte zangcursus afgelopen januari heeft barbershopkoor Duketown Ladies zeven nieuwe ladies mogen verwelkomen. Met 27 leden bereidt het koor zich nu onder leiding van dirigent Mieke Goossens voor op komende optredens. 

Zo laat het koor onder andere van zich horen tijdens de Open Monumentendagen (9-10 september). Twee aspirantleden brengen het totaal dan wellicht op 29 leden. Dit enthousiaste koor is overigens nog altijd op zoek naar vooral hoge stemmen. 

Barbershopkoor Duketown Ladies uit Den Bosch is een groep dames die onder de enthousiaste leiding van dirigent Mieke Goossens het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft. Barbershop is een vorm van close harmony met gemakkelijk in het gehoor liggende liedjes, voornamelijk in het Engels en Nederlands met speciale arrangementen en choreografie. Er wordt 4-stemmig a capella gezongen. Het koor is opgericht in 2009. Repetitieavond is op maandag van 20.00 tot 22.15 uur in het Dieze College (’s-Hertogenbosch-Zuid). Meer info: www.duketownladies.nl.


Uit de krant