Groepsfoto van Koor Voluum met op de achtergrond de Sint-Jan.
Groepsfoto van Koor Voluum met op de achtergrond de Sint-Jan.

‘Voluum op de gevoelige plaat’ bij Podium Azijnfabriek

Verenigingen 1.079 keer gelezen

DEN BOSCH | Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni staat Koor Voluum uit Den Bosch met een eigen productie op de planken van Podium Azijnfabriek aan de Triniteitstraat 19 in Den Bosch.

Binnen een dik jaar nadat ze weer volledig mochten repeteren, is Koor Voluum erin geslaagd een geheel nieuwe productie op touw te zetten. En met trots presenteren zij dan ook ‘Voluum op de gevoelige plaat’. Een productie die bepaald niet statisch is! Want naast de zang is er ook de nodige aandacht besteed aan de presentatie, waardoor het een dynamisch totaalplaatje is geworden.

Tijdens ‘Voluum op de gevoelige plaat’ neemt Voluum je mee in vreugde, verdriet, angst en euforie. Gevoelens gaan alle kanten op en dat hoor je terug in de veelzijdige pop- en rocknummers. Van gedragen nummers die raken, tot hoopvolle en vrolijke nummers waarop je even lekker uit je plaat kan gaan. Ze komen allemaal voorbij, dus laat je verrassen en meevoeren in een wereld vol gevoelens!

Voluum op de gevoelige plaat staat onder muzikale leiding van Wilma van der Schoot. De artistieke leiding is in handen van Mary-Ann Schonk. Koor Voluum wordt begeleid door een live combo. Voor aanvullende informatie en kaartverkoop kun je terecht op de website van Voluum: www.koorvoluum.nl.

Uit de krant