De vier ladies brengen 4-stemmig en a capella op een eigen, aparte en soms uitdagende wijze pop, folk, rhythm & blues en mooie liefdesliedjes
De vier ladies brengen 4-stemmig en a capella op een eigen, aparte en soms uitdagende wijze pop, folk, rhythm & blues en mooie liefdesliedjes Foto:

Ladies 2 zingen op Country & Christmas Fair Zeist‘

Verenigingen 299 keer gelezen

DEN BOSCH | Ladies 2, een kwartet gevormd uit Duketown Ladies, zingt tijdens de Country & Christmas Fair in Slot Zeist (21 t/m 25 november). Op 21 en 24 november treden ze diverse keren op op het slotplein van het kasteel. De 25e editie heeft 140 stands en eetgelegenheden. 

Vanuit het barbershopkoor Duketown Ladies is het kwartet Ladies 2 gevormd. Zij zoeken meer uitdaging en doen dit op enthousiaste en originele wijze. Zij brengen 4-stemmig en a capella op een eigen, aparte en soms uitdagende wijze pop, folk, rhythm & blues en Kerstsongs. Zij laten het close harmony-zingen volledig tot zijn recht komen. Op 21 november treden zij op tussen 14.00 en 19.00 uur en op 24 november tussen 19.00 en 22.00 uur.

Country & Christmas Fair 2023

De Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux. Deze 25e editie vindt plaats van dinsdag 21 t/m zondag 26 november. Voor dit jaarlijks terugkerend evenement is een nieuwe locatie gevonden: het prachtige Slot Zeist. Dagelijks is de fair open van 10.00 tot 22.00 uur. Op zondag tot 18.00 uur. Er zijn 140 verwarmde stands in kerstsfeer, die kwaliteit, originaliteit en diversiteit bieden. Er is een gevarieerd aanbod aan smaak en vermaak.

Voor meer informatie: www.duketownladies.nl en/of https://countrychristmasfair.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant