Verhalenverteller Anke Bolwijn is op vrijdagavond 16 februari te gast bij Vertelpodium Het Lopende Vuur in Den Bosch.
Verhalenverteller Anke Bolwijn is op vrijdagavond 16 februari te gast bij Vertelpodium Het Lopende Vuur in Den Bosch.

Trotseer de kille winter met hartverwarmende verhalen

Verenigingen 284 keer gelezen

DEN BOSCH | Vrijdagavond 16 februari verwelkomt Vertelpodium Het Lopende Vuur drie vertellers met verhalen die ons de kou doen vergeten. Anke Bolwijn, Marjo Eliëns en Boukje Koolhaas vertellen het repertoire van hun examen aan de Podiumacademie in Lier.

Anke Bolwijn deelt ‘Hartenklop’; wat doe je als je ontdekt dat je leeft vanuit je hart… en ontdekt dat je hart op twee plekken tegelijk is?

Marjo Eliëns houdt van kleuren. Vandaag vertelt ze ‘blauw’ en ‘rood’, verhalen van meisjes die op een drempel komen te staan, en een besluit nemen waardoor hun leven van kleur verandert.
Baukje Koolhaas vertelt ‘Geen sprookje’, een verhaal over een sterke vrouw, en waargebeurd natuurlijk. Alles wijst op een boeiende avond.

Vertelpodium Het Lopende Vuur is dit keer te gast bij Gerda Zachariasse aan de Hertogjanstraat 12 in Den Bosch. De entree kost 10 euro per persoon, contant af te rekenen bij binnenkomst. Koffie en thee zijn gratis. De vertelavonden worden altijd goed bezocht en de ruimte is beperkt. Reserveer dus op tijd een plaatsje via info@hetlopendevuur.nl. Kijk voor meer informatie op de website www.hetlopendevuur.nl. Daar staan ook onder andere de vertellers en data vermeld voor de rest van het seizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant