De beste tien deelnemers aan de 'Bossche bollenmix' bij Pétanque Union Bois le Duc ontvangen na afloop heerlijke Bossche bollen.
De beste tien deelnemers aan de 'Bossche bollenmix' bij Pétanque Union Bois le Duc ontvangen na afloop heerlijke Bossche bollen.

‘Bossche bollenmix’ bij Pétanque Union Bois le Duc

Verenigingen 166 keer gelezen

Op zaterdag 18 mei presenteert Pétanque Union Bois le Duc weer een open jeu de boules-toernooi, genaamd de ‘Bossche bollenmix’. Dit is een à la mêlée-toernooi waaraan individueel kan worden deelgenomen. Een speellicentie is niet vereist, iedereen kan meedoen.

Er worden drie wedstrijden gespeeld waarbij je steeds andere medespelers als tegenstanders hebt. Boules zijn gratis te leen. De beste tien deelnemers ontvangen na afloop heerlijke Bossche bollen. Deze worden belangeloos gesponsord door Bakker van Keulen. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro en aanmelden kan ter plaatse vanaf 10.30 uur. Om 11.00 uur begint de eerste wedstrijd. Locatie: P.U. Bois le Duc aan de De Fuik 10 in Den Bosch.

Boules in je Buurt

In juni start het sociale programma ‘Boules in je Buurt’. Dit programma, ontstaan vanuit het EK Pétanque 2022 dat toen op De Bossche Parade werd georganiseerd, heeft als doel om de sociale cohesie in de buurt te versterken door middel van sport en ontmoeting. In navolging van het eerdere succes, komt Boules in je Buurt vier aaneengesloten weken naar de wijken Boschveld, Muntel/Vliert, Hintham en Deuteren/West. Ook hier geldt dat je individueel kunt deelnemen en bovenal kostenloos, boules zijn op locatie te leen. Meer informatie: www.boulesinjebuurt.nl.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant