Bij de webshop van Wilma's Tuin in Rosmalen vind je alles om je planten nog beter te laten groeien en bloeien.
Bij de webshop van Wilma's Tuin in Rosmalen vind je alles om je planten nog beter te laten groeien en bloeien. Foto: Wilma's Tuin

Webshop Wilma’s Tuin tilt tuinieren naar hoger niveau

Zakelijk 254 keer gelezen

ROSMALEN | Tuin- en plantenliefhebbers opgelet! Bij webshop Wilma’s Tuin vind je alles om ook jouw planten optimaal te verzorgen. Producten voor de professionele markt die nu ook voor particulieren beschikbaar zijn.

Met groene vingers kom je een heel eind, maar soms hebben je planten net dat beetje extra nodig. De juiste ondergrond bijvoorbeeld - in vakjargon ook wel substraat genoemd - zodat de wortels ongeremd kunnen groeien. Of de juiste voeding, specifiek voor het type plant. Maar ook professionele bodembemesters voor zowel tuin als moestuin die ervoor zorgen dat je planten het hele jaar door optimaal kunnen groeien en bloeien. Voor dit en meer kun je terecht bij de webshop Wilma’s Tuin, gevestigd in Rosmalen. 

Producten voor professionals

“Met de kennis die we in huis hebben, ontwikkelen we al jaren producten voor de zakelijke markt. Deze leveren we aan kwekers, bloemisten en andere professionals. Om ook de amateurkweker en plantenliefhebber dezelfde kwaliteit te kunnen bieden, zijn we de webshop gestart. Ook is een deel van onze producten - waarvan een aantal op organische basis (Control Union certificatie) - te koop bij de meeste bloemisten”, vertelt Pim de Boer van Wilma’s Tuin.

Kijk voor het complete assortiment en meer op www.wilmastuin.nl.

Uit de krant