Mr. Butler bezorger aan de deur. Mr. Butler is behalve in Den Bosch ook in Nijmegen, Venlo en Helmond actief. Mr. Butler groeit snel en om die groei te ondersteunen is maandag een nieuwe app en website gelanceerd.
Mr. Butler bezorger aan de deur. Mr. Butler is behalve in Den Bosch ook in Nijmegen, Venlo en Helmond actief. Mr. Butler groeit snel en om die groei te ondersteunen is maandag een nieuwe app en website gelanceerd. Foto: Mr. Butler

Nieuwe app en website voor Mr. Butler

Zakelijk 1.179 keer gelezen

DEN BOSCH | Met een nieuwe app en website gaat Mr. Butler voor gemakkelijk en smakelijk écht thuis uit eten. 

Waarom kun je alleen maar ‘een vette bek’ laten bezorgen? Hoezo kun je geen eten bestellen van je favoriete lokale restaurant? Enkele bevlogen horecaondernemers zagen een lonkend gat in hun markt: de bezorgmarkt. Ze sloegen de handen ineen om het verschil te maken op de maaltijdbezorgmarkt. Dus niet zomaar een dichtgeknoopt plastic zakje aan je deur, maar een vriendelijke bezorger mét een arbeidsovereenkomst die zorgt dat je lekker thuis kunt uit eten. Én waarbij eerlijke tarieven worden gehanteerd. Want Mr. Butler verdient niet aan restaurants; ze verdienen samen met restaurants. De tarieven zijn laag en winsten worden afgetopt en lokaal terug geïnvesteerd. Hierdoor maakt Mr. Butler de bezorging voor de horeca haalbaar en dat is in een door corona getergde bedrijfstak een groot goed. Schulte van Poké Perfect Den Bosch, is dan ook erg te spreken over de samenwerking met Mr. Butler. “We dragen minder commissie af dan bij andere services, dat is een groot voordeel.”

Nieuwe website en gratis app gelanceerd

Mr. Butler groeit snel en om die groei te ondersteunen is op maandag 17 januari een nieuwe app en website gelanceerd. Hierdoor bestel je binnenkort nog makkelijker en sneller bij je favoriete restaurant uit Den Bosch. De app kun je gratis downloaden in de appstore. Kijk voor de vernieuwde website op mrbutler.nl.

Uit de krant