Het Fort wordt het bruisende hart van de nieuwe wijk Fort Isabella, de buitenstad.
Het Fort wordt het bruisende hart van de nieuwe wijk Fort Isabella, de buitenstad.

Het Fort: de nieuwe hippe hotspot van Vught en omstreken

Zakelijk 1.737 keer gelezen

VUGHT | Wie het Fort Isabella-terrein aan de groene buitenrand van Den Bosch bezoekt, kijk zijn ogen uit. Op het voormalige kazerneterrein verrijst een compleet nieuwe wijk waar het heerlijk leven, werken, leren en recreëren wordt. Voor de nieuwe wijkbewoners, hun stad- en streekgenoten en vele dagjesmensen. Maar dat is nog niet alles: in de loop van dit jaar opent óók Het Fort. Dit is dé nieuwe hotspot waar je je boodschappen doet bij de vele fijne verswinkels, waar je gezellig met elkaar afspreekt en buiten of binnen neerstrijkt voor ambachtelijk bereidde happen en dorstlessende drankjes.  

Het Fort wordt een hippe locatie. Waar genieten van ambachtelijk versfood en gezelligheid moeiteloos samengaat met ontmoetingen tussen vele soorten mensen. Want Het Fort is er straks voor iedereen. Het is een kindvriendelijke omgeving waar je kinderen moeiteloos mee naartoe kunt nemen. En reken maar dat de ambachtelijke ondernemers in Het Fort je zullen verleiden met hun ruime aanbod heerlijke versproducten. Je kunt er nu al terecht bij Brabantse Worstenbroodjes en Boerderijwinkel Heuven. Straks in Het Fort komt daar een bakker bij, een biercafé en verder kun je volop genieten bij onder meer een lunchroom voor een lekker broodje of koffie en er is een vergaderlocatie. Bij mooi weer lonken uiteraard de terrassen. De initiatiefnemers zitten nog met leuke partijen om tafel om dit aanbod uit te breiden. Daarover hopen wij je snel te informeren.  

Bruisend hart van Fort Isabella

Het Fort wordt daarmee het bruisende hart van de nieuwe wijk Fort Isabella, de buitenstad. En je kunt hier op Fort Isabella voor nog veel meer terecht. Meedoen met rondleidingen, muzieklessen, creatieve workshops en culturele activiteiten? Historische, architectonische gebouwen bewonderen? De aangrenzende natuur langs prachtige wandel- en fietsroutes? De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt op deze unieke locatie ook je bedrijfsfeest geven en … zelfs trouwen!  

De schouders onder een uniek project

Initiatiefnemers Henk Jan van Maanen en Wouter Heuven kijken uit naar de opening van Het Fort. Henk Jan is bekend van de vele bakkerswinkels “van Maanen” in Zuid-Holland, Wouter is al op het terrein in Vught actief met Boerderijwinkel Heuven. “Samen hebben we met heel veel passie en plezier de schouders gezet onder iets moois. Op deze bijzondere locatie in de buitenstad gaan we de mensen in Het Fort unieke versbelevingen voorschotelen. Shoppen, genieten van verse, ambachtelijke producten en je vrije tijd op een plezierige manier doorbrengen gaan hier straks hand in hand.” 

Er is nog plek! Ben je ondernemer en wil je je ook vestigen in Het Fort? Of heb je inspirerende ideeën voor activiteiten in en rond deze unieke hotspot? Neem dan gerust contact op met Wouter: info@hetfortvught.nl. Volg de social mediakanalen voor de nieuwste ontwikkelingen op Facebook&Instagram: @hetfortvught.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant