Joost de Man (rechts) met bezorger Dirk-Jan. Dirk-Jan is één van de twee bezorgers die namens Vers aan Tafel in Den Bosch actief is.
Joost de Man (rechts) met bezorger Dirk-Jan. Dirk-Jan is één van de twee bezorgers die namens Vers aan Tafel in Den Bosch actief is.

Vers aan Tafel: maaltijdbezorging met een praatje

Zakelijk 277 keer gelezen

DEN BOSCH | Aandacht geeft smaak! Daar draait het om bij Vers aan Tafel. De maaltijdservice - die ook in Den Bosch actief is - bereidt op ambachtelijke wijze de lekkerste maaltijden. Met verse groenten van het seizoen en vis uit duurzame vangst. Na bereiding worden de maaltijden razendsnel teruggekoeld en ingevroren. Op die manier blijven de smaak, voedingswaarden en kwaliteit optimaal bewaard.

Met het verstrijken van de jaren kan het zelf koken lastig worden. Dan is maaltijdservice Vers aan Tafel een uitkomst. Deze maaltijdservice is volledig ingericht op senioren. “Zij kunnen bij ons iedere dag genieten van een heerlijke, ambachtelijke maaltijd”, vertelt algemeen directeur Joost de Man, die zelf in Den Bosch woont.

Brabantse aanpak

Vers aan Tafel is begonnen in Amsterdam, maar de huidige formule is eigenlijk in Vught ontstaan. “Om precies te zijn bij maaltijdservice Easy Meal, waar het voor mij op 16-jarige leeftijd ook begon en waar ik vervolgens verschillende functies heb bekleed. Inclusief die van bezorger hier in Den Bosch”, vertelt Joost: “Na mijn studie ben ik toegetreden tot de directie van Easy Meal totdat deze enkele jaren terug werd overgenomen door Vers aan Tafel. Ik zou vervolgens nog een half jaar aanblijven, maar de filosofie en formule van Easy Meal - waarbij de persoonlijk aandacht voor de veelal senioren klanten altijd centraal staat - viel echter zo in de smaak, dat Vers aan Tafel mij heeft gevraagd deze Brabantse aanpak binnen de hele organisatie uit te rollen. 

Altijd een vertrouwd gezicht

De kracht van Vers aan Tafel schuilt volgens Joost voor een groot deel in de persoonlijke aanpak. “Maaltijden worden op een vaste dag bezorgd door de eigen bezorgdienst. Met zoveel als mogelijk een vaste bezorger”, aldus Joost: “In Den Bosch zijn er bijvoorbeeld twee bezorgers actief. Voor onze klanten staat er dus altijd een vast en vertrouwd gezicht voor de deur. Onze bezorgers nemen de tijd voor elke klant en leggen de maaltijden - indien gewenst - voor hen in de vriezer. En indien klanten behoefte hebben aan een praatje, nemen zij daar ook de tijd voor.”

Over de maaltijden

Vers aan Tafel bereidt uitsluitend gezonde maaltijden zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers. De reguliere maaltijden wegen tussen de 500 en 600 gram en daarnaast is er een ruim assortiment kleine maaltijden van 350 à 400 gram. Handig als je niet zo’n grote eter bent. De kleinere porties gaan overigens niet ten koste van de voedingswaarde. Daarnaast zijn er ook speciale maaltijden voor mensen met bijvoorbeeld kauw- of slikproblemen, of voor mensen die zoutarm eten.

Proefbox

Geïnteresseerd om eens een ambachtelijke maaltijd van Vers aan Tafel te proberen? Kijk gewoon op www.versaantafel.nl/proefbox, of bel met 085-4016444.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant