Hotel The Den in Den Bosch won gisteravond de Entree Award voor beste nieuwe hotel van Nederland met 50+ kamers.
Hotel The Den in Den Bosch won gisteravond de Entree Award voor beste nieuwe hotel van Nederland met 50+ kamers. Foto: Ming Chao Fotografie

Hotel The Den in Den Bosch beste nieuwe hotel van Nederland (50+ kamers)

Zakelijk 450 keer gelezen

DEN BOSCH | Hotel The Den in Den Bosch won gisteravond de Entree Award voor beste nieuwe hotel van Nederland met 50+ kamers. Het grootste hotel van de stad kent hiermee een droomstart. 

Voor de Entree Awards 2022 werd de meest onderscheidende horeca die het afgelopen jaar in Nederland is geopend of gerestyled beoordeeld door een professionele jury. The Den was samen met DoubleTree by Hilton in Sittard, Hotel Haarhuis in Arnhem, NEO KVL in Oisterwijk en Hotel de Timmerfabriek in Vlissingen genomineerd voor Best New Hotel 50+ Rooms. The Den won uiteindelijk de belangrijke award voor beste nieuwe hotel van Nederland. De jury was geraakt door het feit dat het hotel veel doet voor en met de stad Den Bosch. ‘The Den is op alle vlakken goud’, aldus de jury.

Connectie met de stad 

Hotel The Den heeft een internationale uitstraling en tegelijkertijd vind je overal de connectie met ’s-Hertogenbosch terug. Zo komen de historische watergrachten in verschillende vormen terug en verwijst het vele gebruik van cortenstaal naar de Paleisbrug waar het hotel direct mee verbonden is. Hiermee maakt The Den letterlijk en figuurlijk een verbinding met de stad.

Ambitieus team

Melle van Uden, General Manager van The Den: “Een prachtig hotel ontwikkelen is één ding, een ambitieus team bij elkaar verzamelen dat er een succes van wil maken, is een tweede. Ik ben enorm trots op de passie, energie en toewijding van alle medewerkers en trots op het feit dat dit gezien wordt. The Den is een kosmopolitische bestemming in het bourgondische s’-Hertogenbosch en we vieren het individuele karakter van ons personeel. Deze award bevestigt het succes van onze visie.”

The Den valt onder Odyssey Hotel Group. Je vindt het hotel op Magistratenlaan 54. Meer info of reserveren: www.hoteltheden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant