Bosschenaar Angelo van den Boogaard achter de toog van Stads- en borrelcafé D'n Burger in de Orthensestraat in Den Bosch.
Bosschenaar Angelo van den Boogaard achter de toog van Stads- en borrelcafé D'n Burger in de Orthensestraat in Den Bosch.

Stadscafé D’n Burger heeft nieuwe eigenaar

Zakelijk 828 keer gelezen

DEN BOSCH | Angelo van den Boogaard, al ruim 25 jaar een bekende Bosschenaar in de meubel- en beddenbranche, vindt het tijd voor iets anders. Iets heel anders... Na veel ervaring te hebben opgedaan vóór de bar, gaat hij het nu aan de andere kant proberen. 

Waar vind je nog een gezellig, knus en betaalbaar café? Toch bijna nergens meer. Het merendeel van de cafés is gewoon niet meer te betalen voor de gewone mens. Daar brengt Angelo van den Boogaard nu verandering in. Angelo verandert de naam Sadscafé D’n Burger in Stads- en borrelcafe D’n Burger en daar kun je terecht voor een lekker koud glas bier. Niet dat dat zo speciaal is natuurlijk, maar de prijs is dat wel: slechts 2,50 euro. Daar kun je mee thuiskomen. Want waar vind je nog een glas bier voor een knaak (2,50 euro) en nog lekker ook!  

Horecakanjers gezocht

Voorlopig opent Stads- en borrelcafé D’n Burger vijf dagen per week de deuren. En wel van donderdag tot en met maandag. Dus dinsdag en woensdag is het café gesloten. Later worden dit waarschijnlijk zes of zeven dagen, indien daar voldoende personeel voor te vinden is. Dus ben jij toevallig zo’n horecakanjer die nog een leuke baan zoekt, dan kun jij wel eens degene zijn waar Stads- en borrelcafé D’n Burger dringend naar op zoek is.
Natuurlijk hoopt Angelo dat de oude klanten van Raymond en Truus en van de laatste eigenaresse Annabel Gerrard de weg terug weten te vinden naar het knusse café, waar wel wat aanpassingen aan de inrichting hebben plaatsgevonden. Bij Stads- en borrelcafé D’n Burger kun je overigens ook terecht voor een gezellig feestje of partij tot 55 personen. En ook dit tegen bijzonder gunstige prijzen natuurlijk. Kortom, bij Stads- en borrelcafé D’n Burger moet je zijn!

Stads- en borrelcafé D’n Burger is gevestigd aan de Orthenstraat 2a in Den Bosch (hoek Visstraat/ Orthenstraat). Bel voor meer informatie met 073-6134243/06-20339735.

Stads- en borrelcafé D’n Burger is gevestigd aan de Orthenstraat 2a in Den Bosch.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant