Het Wibra-filiaal aan de Vughterstraat 10-16 in Den Bosch wordt op donderdag 23 maart feestelijk heropend.
Het Wibra-filiaal aan de Vughterstraat 10-16 in Den Bosch wordt op donderdag 23 maart feestelijk heropend. Foto: Vincent Hartman

Heropening Wibra-filiaal in Vughterstraat in Den Bosch

Zakelijk 915 keer gelezen

DEN BOSCH | De heropening van de Wibra aan de Vughterstraat 10-16 op donderdag 23 maart wordt gevierd met een leuke kortingsactie. Klanten kunnen tot en met zondag een emmer in de winkel pakken en krijgen 20% korting op alles wat erin past.

De nieuwe formule van de Wibra betekent ook een nieuwe, overzichtelijke winkelinrichting. Eentje met een heldere routing waarin het doel van de klant voor een bezoek aan de Wibra centraal staat. Vandaar dat er gewerkt wordt met productgroepen. Binnen Wibra worden dit ‘werelden’ genoemd: schoon & opgeruimd, plezier & ontspannen, gezellig & genieten, trendy & actueel en mooi & verzorgd. Want Wibra wil de klant helpen bij het dagelijkse leven. Ervoor zorgen dat het huis schoon en opgeruimd is, maar ook een plek is om gezellig te genieten. De kledingkast is trendy en iedereen in het gezin voelt zich mooi en verzorgd. Daarnaast is er tijd om te ontspannen en maken de kinderen plezier. De nieuwe slogan luidt dan ook: ‘Dat doe je goed’. Wibra wil met actuele winkels het alledaagse gezinsleven leuker en aangenamer maken. En zo blijvend een vitale rol spelen bij de dagelijkse en bijzondere levensmomenten in het gezin. Daarom zegt Wibra tegen iedere klant die met minder altijd meer weet te maken: ‘Dat doe je goed’.

Uit de krant