Jacobien Overeem, eigenaresse van BIEN.
Jacobien Overeem, eigenaresse van BIEN.

BIEN in Den Bosch: dé winkel in tweedehands merkkleding!

Zakelijk 297 keer gelezen

DEN BOSCH | Sinds september 2002 is BIEN gevestigd in de oude kern Orthen in Den Bosch. Duurzaam is de trend, daarom kiezen steeds meer mensen om bewust om te gaan met hun kleding. BIEN haakt hierop in door mooie eigentijdse tweedehands merkkleding te verkopen.

“Wij verkopen uitsluitend hedendaagse mode, veelal merkkleding”, vertelt Jacobien Overeem, eigenaresse van BIEN: “Hierdoor hebben we een grote verscheidenheid aan dameskleding voor jong en oud. Hip, casual, maar ook nette kleding. We hebben merken van onder andere Vanilia, Marccain, For all man kind, Essentiel Antwerp, Summum en Co Couture. Kortom, voor ieder wat wils!”

Er is een groot aanbod en dagelijks wordt er kleding aangevuld. Het is dus zeker de moeite waard om regelmatig binnen te lopen. Op de website www.biendenbosch.nl/etalage is een kleine selectie zien van kleding die op dit moment in de winkel hangt. Wanneer je interesse hebt in een kledingstuk, is het ook mogelijk het te laten verzenden. Neem in dat geval telefonisch contact op via 073-7850072, of mailen naar info@biendenbosch.nl. De koffie en thee staat altijd klaar en kinderen hebben de mogelijkheid om lekker te spelen tijdens het shoppen. Wees welkom allemaal!

BIEN is gevestigd aan de Orthen 99 in Den Bosch. Openingstijden: woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer info op www.biendenbosch.nl.

Uit de krant