Stan van Rijn zit al een hele tijd in het vak van systeemplafonds.
Stan van Rijn zit al een hele tijd in het vak van systeemplafonds.

Vakmensen van Klasse: Stan van Rijn Systeemplafonds in Den Bosch

Zakelijk 377 keer gelezen

DEN BOSCH | Voor een goed bedrijf zijn Vakmensen van Klasse nodig. Die zet de Bossche Omroep in deze rubriek in het zonnetje. Zoals de vakmensen van Stan van Rijn Systeemplafonds in Den Bosch die netjes werken en altijd hun afspraken nakomen.

Stan van Rijn zit al een hele tijd in het vak van systeemplafonds. “De plafonds zijn al vijfendertig jaar onze hoofdzaak, maar we doen ook aan afbouw bijvoorbeeld betimmeringen en metal stud zetten. In coronatijd hebben we ook niet stilgezeten. Sterker nog, toen hadden we het heel erg druk met ventilatiesystemen in het plafond en andere manieren om lucht te laten circuleren. We werken voor particulieren, maar ook veel voor bedrijven en scholen. Met die laatste groep zijn we met name in deze vakantieweken druk bezig. We zijn dan ook niet gesloten in de bouwvak, maar nemen om de beurt vrij.”

“Met onze plafonds werken we met alle soorten kleuren, maar op dit moment vooral met zwart. Die kleur is nu in de mode en proberen altijd goed mee te denken met de wensen van onze klanten. We hangen ook steeds meer eilanden en sinds kort doe ik er ook de led-verlichting erbij plus inbouw in een plafond. Als wij een plafond komen hangen of een andere klus doen, doen we het van a tot z. Daarbij gebruiken we spullen die goed zijn, maar wel zo goedkoop mogelijk voor de klant.”

Van Rijn werkt met vier ZZP’ers die al zeker twintig jaar voor hem werken. “Ook mijn zoon heeft het vak bij mij geleerd en heeft nu zelf een succesvol bedrijf opgezet. Al onze medewerkers werken zo netjes mogelijk. We zijn goed gekleed en maken weinig overlast. Ook zijn we altijd op tijd en komen we onze afspraken na. Als er toch iets niet naar tevredenheid is, dan wordt dat binnen een dag opgelost. Maar eigenlijk komt dat nooit voor, want ik krijg nooit klachten.”

Bel voor meer informatie met Stan van Rijn op 06-53237999, of mailen naar rijnmo@home.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant