Bas van Doorn in zijn winkel aan het Burgemeester van Houtplein in Vlijmen.
Bas van Doorn in zijn winkel aan het Burgemeester van Houtplein in Vlijmen. Foto: Henk van Esch

Bas van Doorn Tweewielers zoekt nieuwe medewerkers

Zakelijk 338 keer gelezen

DEN BOSCH | Bas van Doorn Tweewielers heeft in zeven jaar tijd een ongekend goede reputatie opgebouwd. Niet alleen als topdealer van de beste kwaliteitsfietsen, maar óók als werkgever. Goed nieuws, want Bas wil zijn team graag uitbreiden.

In 2016 nam Bas van Doorn de fietsenzaak over aan het Burgemeester van Houtplein in Vlijmen. Toen zat de zaak nog een stukje verderop, in een veel kleiner pand. En Bas werkte daar alweer vijftien jaar als fietstechnicus. 

Met mooie plannen en vol energie zorgde de jonge ondernemer voor nieuw elan in de fietsenzaak. Dat ging zelfs zo goed dat het bedrijf in korte tijd compleet uit zijn jasje groeide. Dus verhuisde Bas van Doorn Tweewielers. In dezelfde straat, dat wel, maar naar een veel groter en moderner pand. Inmiddels is Bas van Doorn Tweewielers een begrip in Vlijmen én de wijde omgeving. 

Wie de zaak binnenstapt ziet meteen dat het hier serious business is. Tal van prachtige kwaliteitsfietsen van de beste merken staan keurig uitgestald. Stadsfietsen, elektrische fietsen, e-bikes, vouwfietsen, sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen en bakfietsen, allemaal te bewonderen dankzij de spotlights die letterlijk op het assortiment zijn gericht. Natuurlijk is het hier niet alleen kijken naar fietsen, bij Bas van Doorn Tweewielers kun je ook naar hartenlust alle soorten fietsen proberen. 

Het strakke interieur dan, waar mintgroen wordt afgewisseld met felgroen, het zorgt voor een smaakvol geheel waar Bas niet voor niets hartstikke trots op is. Al komen de klanten niet alleen (terug) voor de mooie aankleding, maar natuurlijk ook voor de hoge kwaliteit die Bas van Doorn Tweewielers altijd levert. De klantenkring blijft maar groeien. “Omdat je fietsen in alle soorten en maten hebt, en ieder mens weer anders is, helpen wij onze klanten graag bij de afweging van hun keuze, zodat ze een fiets vinden die naadloos bij ze past. Niet voor niets is ons motto: ‘We zijn pas tevreden als jij dat bent’. 

Wie het zo goed doet, heeft ook goede medewerkers nodig. En precies daar is Bas naar op zoek. Naar gedreven vakmensen die net zoveel van hun vak genieten als van het leven zelf, en net zoveel van fietsen houden als van mensen. Want, zo zegt Bas zelf: “Dat is precies wat Bas van Doorn Tweewielers zo Bas van Doorn Tweewielers maakt; vakmanschap, serviceverlening en toch ook wel een beetje een uitbundige levensstijl.”

Nieuwe medewerkers gaan, kortom, niet alleen aan de slag in een professionele omgeving, waarbij techniek, kennis, kunde en adviseren centraal staan, maar waar ontspannen samenwerken met klanten en collega’s net zo belangrijk is. 

Wie bij Bas van Doorn Tweewielers komt werken, kan rekenen op een mooie job. Met veel vrijheid en afwisseling, want Bas is vooral op zoek naar medewerkers die liefst én aan de fietsen kunnen sleutelen, én ook de klanten in de winkel kunnen adviseren. “Dat werkt volgens mij nog altijd het allerbeste, dat iemand die iets verkoopt ook gewoon goed weet hoe zo’n fiets in elkaar steekt.” 

Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Bas! 

Bas van Doorn Tweewielers
Burgemeester van Houtplein 35
5251 PT Vlijmen
073 511 27 32
info@basvandoorntweewielers.nl
www.basvandoorntweewielers.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant