Sylvia Pellis wil mensen meegeven dat je nooit te oud bent om met yoga te beginnen, en dat je níet aan het perfecte plaatje hoeft te voldoen om lessen te volgen.
Sylvia Pellis wil mensen meegeven dat je nooit te oud bent om met yoga te beginnen, en dat je níet aan het perfecte plaatje hoeft te voldoen om lessen te volgen. Foto: Andrea Luyten

Yoga is voor iedereen, bewijst De Dikke Yoga Juf

Zakelijk 336 keer gelezen

DEN BOSCH | Bij De Dikke Yoga Juf is iedereen welkom om yogalessen te volgen. En met iedereen bedoelt eigenaresse Sylvia Pellis ook echt iedereen.

Sylvia heeft altijd gewerkt bij het GGZ als lichaamsgericht therapeut. Maar nadat ze in aanraking kwam met Hatha Yoga is ze daarin een eigen bedrijf begonnen. In haar loopbaan heeft ze veel gezien, vooral dat het lichaam veel te vertellen heeft. “Het is het eerste wat je ziet, maar laat niet zien wie je bent.” 

Een persoon is véél méér dan een vorm of een postuur, benadrukt Sylvia. “Zo’n zestig procent van jonge vrouwen heeft een negatief zelfbeeld, en 37 procent van jonge mannen. Dat betekent dat veel mensen zich niet prettig voelen met hun eigen lichaam, of zich zelfs schamen.” Juist yoga kan volgens Sylvia ontzettend goed helpen om je zelfbeeld te verbeteren. “Je zoekt de grenzen op van wat je aan kunt, je bent in beweging, maar raakt toch ontspannen en het is heel goed voor je ademhaling.” 

Sylvia wil mensen meegeven dat je nooit te oud bent om met yoga te beginnen, en dat je níet aan het perfecte plaatje hoeft te voldoen om lessen te volgen. “Bij mij kan iedereen helemaal en honderd procent zichzelf zijn.” 

Een specifieke doelgroep heeft Sylvia niet, maar iedereen die in een veilige, vertrouwde, ontspannen en gewoon gezellige omgeving yoga eens wil proberen, is bij De Dikke Yoga Juf echt aan het juiste adres. 

Speciaal om de start van haar onderneming te vieren, biedt Sylvia een mooie openingsactie: vier lessen voor maar 25,00 euro. Een mooi cadeautje voor jezelf of voor iemand anders, zo vlak voor de feestdagen! 

De Dikke Yoga Juf
O6 42243264
Instagram: De Dikke Yoga Juf
LinkedIn: Sylvia Pellis / De Dikke Yoga Juf
www.dedikkeyogajuf.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant