Het team van de Klusbakfiets Den Bosch en omstreken bestaat uit een klein groepje ervaren klussers met oog voor kwaliteit en detail.
Het team van de Klusbakfiets Den Bosch en omstreken bestaat uit een klein groepje ervaren klussers met oog voor kwaliteit en detail. Foto:

De Klusbakfiets Den Bosch: voor kleine én grotere klussen

Zakelijk 539 keer gelezen

DEN BOSCH | We kennen het allemaal, van die klussen waar je maar niet aan toe komt. Neem nou die lamp die nog steeds opgehangen moet worden, of die kraan die al maanden lekt. Voor zowel de kleine als de grotere klus is er De Klusbakfiets Den Bosch.

De Klusbakfiets is er voor particulieren en bedrijven. Maar ook voor VVE’s, scholen en kinderdagverblijven. Wat de Klusbakfiets Den Bosch en omstreken nou zo bijzonder maakt, dat zijn de klussers. Het team bestaat uit een klein groepje ervaren klussers met oog voor kwaliteit en detail. Zij denken altijd met je mee in een slimme maar zuinige oplossing. Dat bespaart jou geld en dat wil toch iedereen!

Of het nu een kleine of grotere klus betreft, zij gaan iedere dag weer fluitend aan de slag en springen voor je groen en duurzaam op de fiets. Dus zonder uitlaatgassen van de werkbus! Ook staat de Klusbakfiets voor persoonlijke benadering en komen de klussers dus graag bij je langs om de klus te bespreken. 

Schiet je al een klus te binnen? Trek dan een klusser aan zijn oren wanneer je hem ziet fietsen. Bellen met 073-2340090, of mailen naar denbosch@deklusbakfiets.nl kan natuurlijk ook. Kijk op de website www.deklusbakfiets.nl voor aanvullende informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant