Met de opening van Sani-Dump & Küchen-Dump in Den Bosch is uw droombadkamer en/of -keuken weer een stap dichterbij.
Met de opening van Sani-Dump & Küchen-Dump in Den Bosch is uw droombadkamer en/of -keuken weer een stap dichterbij.

Sani-Dump & Küchen-Dump in Den Bosch geopend

Zakelijk 185 keer gelezen

Al ruim 30 jaar is Sani-Dump dé specialist op het gebied van A-merken sanitair en tegels. Afgelopen week heeft deze haar 44e showroom geopend aan de Rietveldenweg in Den Bosch. Maar dat is niet alles; met deze nieuwe vestiging is ook direct de nieuwste en 15e Küchen-Dump showroom een feit.

Küchen-Dump is een zusterbedrijf van Sani-Dump. Dit bedrijf richt zich op kwaliteitskeukens en A-merk apparatuur tegen bodemprijzen. Met deze toevoeging wordt het voor particulieren in de regio Den Bosch nog eenvoudiger om zowel hun doombadkamer als droomkeuken te vinden bij één betrouwbare specialist.

Profiteer de hele maand mei van extreme kortingen en andere aanbiedingen

De op maandag 6 mei geopende locatie aan de Rietveldenweg 70D in Den Bosch verwelkomt nieuwe klanten met een groots openingsfeest dat de hele maand mei zal duren. Bij Sani-Dump profiteren klanten van 3 x voordeel met extreme kortingen op alle A-merken sanitair en tegels. Bij Küchen-Dump kunnen klanten tot maar liefst 15% korting krijgen op hun nieuwe keuken en ontvangt u een gratis Quooker ter waarde van 1.595 euro. Vraag voor deze actie in de showroom naar de voorwaarden.

Betaalbare luxe

Wat maakt Sani-Dump & Küchen-Dump nu zo uniek? Naast het uitgebreide assortiment onderscheiden de showrooms van Sani-Dump & Küchen-Dump zich door hun ruime opzet, waardoor u een ware inspiratiereis kunt maken voor uw nieuwe droombadkamer en/of -keuken. Door groot in te kopen, blijven de prijzen laag en worden A-merken toegankelijk voor een breder publiek. Hiermee wordt betaalbare luxe aangeboden. Zo komt u in de showroom uitgebreide collecties van onder andere Villeroy & Boch, Hotbath, Bosch, Siemens en nog vele andere topmerken tegen.

De verwachtingen voor de nieuwe vestiging zijn hooggespannen. Sani-Dump en Küchen-Dump streven ernaar om niet alleen mooie badkamers en keukens te realiseren, maar ook om het koopproces voor hun klanten tot een feestelijke ervaring te maken. Klanttevredenheid staat dan ook centraal in de nieuwe vestiging in den Bosch en dankzij een team van experts wordt u als klant volledig ontzorgd.

Met de opening van de nieuwe vestiging van Sani-Dump & Küchen-Dump aan de Rietveldenweg 70D in Den Bosch is uw droombadkamer en/of -keuken weer een stap dichterbij. Kijk voor meer info op www.sanidump.nl en/of www.kuechendump.nl.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant