Heeft u ook behoefte aan meer stabiliteit tijdens het fietsen? Kom dan naar de Tworby Testdag op woensdag 22 mei bij Giant Store Den Bosch.
Heeft u ook behoefte aan meer stabiliteit tijdens het fietsen? Kom dan naar de Tworby Testdag op woensdag 22 mei bij Giant Store Den Bosch.

Tworby Testdag op 22 mei bij de Giant Store in Den Bosch

Zakelijk 190 keer gelezen

Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors is toegenomen.

Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht. En tegelijkertijd toch veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven. 

Bij Giant Store Den Bosch aan de Aartshertogenlaan 225 heeft men veel ervaring met aangepast fietsen. Zij zijn dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Op woensdag 22 mei van 10.00 tot 13.00 uur presenteert Giant Store Den Bosch een Tworby Testdag. Heeft u óók behoefte aan meer stabiliteit tijdens het fietsen? Dan kunt u onder professionele begeleiding een proefrit komen maken. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Op afspraak kunt u overigens altijd bij Giant Store Den Bosch terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op de demofiets.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant