Atlas Power is dé specialist voor duurzame energieoplossingen.
Atlas Power is dé specialist voor duurzame energieoplossingen. Foto:

Atlas Power opent nieuwe vestiging in de regio Den Bosch

Zakelijk 210 keer gelezen

Atlas Power breidt uit! Met trots introduceert deze specialist op het gebied van duurzame energieoplossingen een nieuwste vestiging onder de rook van de hoofdstad van het zuiden. 

Of het nu gaat om de installatie van zonnepanelen, warmtepompen of thuisbatterijen; bij Atlas Power staan ze garant voor uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen. Zij geloven namelijk dat goede kwaliteit en service hand in hand gaan en daardoor niet extra duur hoeven te zijn. Kevin de Vries runt als vestigingsmanager de nieuwe vestiging. Kevin: “Trots dat we nu niet alleen vanuit het midden van het land, maar ook in mijn regio huishoudens van duurzame oplossingen kunnen voorzien.”

De experts bieden persoonlijk advies aan huis, zodat elke klant de best mogelijke oplossing ontvangt voor hun specifieke situatie. Bij Atlas Power begrijpen ze dat elke woning uniek is en elk huishouden zijn eigen energiebehoefte heeft. Daarom zijn adviezen altijd op maat gemaakt, met oog voor detail en persoonlijke wensen. Met de opening van de nieuwe vestiging in de regio Den Bosch zet Atlas Power een belangrijke stap vooruit in het toegankelijk maken van duurzame energieoplossingen voor iedereen in Brabant. Meer weten? Ga naar www.atlaspower.nl, of kom langs in de nieuwe vestiging aan Middelweg 67 in Nieuwkuijk. Alle werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant