Plezier maken met elkaar staat voorop tijdens de laatste ‘Bossche bollenmix’ van dit jaar aanstaande zondag.
Plezier maken met elkaar staat voorop tijdens de laatste ‘Bossche bollenmix’ van dit jaar aanstaande zondag.

Allerlaatste ‘Bossche bollenmix’ van dit kalenderjaar

Overige sport 234 keer gelezen

DEN BOSCH | Op zondag 24 september aanstaande presenteert Pétanque Union Bois le Duc uit Den Bosch voor de laatste keer dit jaar haar inmiddels fameuze ‘Bossche bollenmix’. Dit is een open jeu de boules-toernooi waaraan iedereen mee mag doen. 

Voor deelname aan dit toernooi is dus geen licentie nodig en er kan ook individueel worden deelgenomen. Er worden drie wedstrijden à la mêlée gespeeld (mix), waarbij men steeds andere medespelers als tegenstanders heeft. Boules zijn er zoals altijd voldoende te leen. 

De beste tien deelnemers ontvangen heerlijke Bossche bollen, gesponsord door Bakker Van Keulen uit Den Bosch. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro en aanmelden kan ter plaatse vanaf 10.30 uur. Om 11.00 uur begint de eerste wedstrijd. Locatie: de accomodatie van Pétanque Union Bois le Duc aan de De Fuik 10 in Den Bosch.

Mocht je na het lezen van dit artikel interesse hebben eens kennis te maken met het spel/de sport en Pétanque Union Bois le Duc, kom dan gerust langs op één van de openingsdagen van de vereniging. Je kunt dan vrijblijvend kennismaken en een balletje meespelen. Ga voor meer informatie en de hele evenementenkalender naar www.puboisleduc.nl, of bel met voorzitter Antoon van Mil op 06-13531310.

Uit de krant