Groepsfoto van het eerste en het tweede team van Pétanque Union Bois le Duc. Beide teams speelden een 'thuiswedstrijd' in Ammerzoden.
Groepsfoto van het eerste en het tweede team van Pétanque Union Bois le Duc. Beide teams speelden een 'thuiswedstrijd' in Ammerzoden. Foto:

Eerste team Pétanque Union Bois le Duc blijft ongeslagen

Overige sport 141 keer gelezen

DEN BOSCH | Zowel het eerste als het tweede team van Pétanque Union Bois le Duc speelde zaterdag ‘thuis’, in de jeu de boules-hal in Ammerzoden. 

P.U. Bois le Duc 1 trad aan tegen L’Ammerzo 2. De tegenstander was er op gebrand om te winnen. L’Ammerzo 2 stond namelijk tweede, pal achter de Bosschenaren. P.U. Bois le Duc 1 ging in de eerste speelronde goed van start en verzilverde twee uit drie doubletwedstrijden: 2-1. In de tripletronde wist het Bossche team één uit twee wedstrijden te winnen: 3-2. Na een goede teampeptalk rondde het Bossche team de ontmoeting solide af door in de tweede doubletronde alle drie de wedstrijden te winnen. Eindstand: 6-2. Dankzij deze winst blijft P.U. Bois le Duc 1 soeverein aan de leiding.

P.U. Bois le Duc 2 had een zware kluif aan PV Jeu de Bouckles 2. Na een voortvarende start met tweemaal winst in de eerste doubletronde (2-1), won het Bossche team in de tripletronde één uit twee wedstrijden (3-2). In de beslissende doubletronde gingen twee van de drie wedstrijden naar de Boekelnaren waardoor het sportieve treffen eindige in 4-4.

Zaterdag 2 december speelt het eerste team tegen PV Wij Liggen 4 uit Schijndel en het tweede team neemt het op tegen PV Boules de Boeuf 4 uit Oss. Voor meer informatie: www.puboisleduc.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant