Roberts Stumbris houdt een tegenstander van zich af in het thuisduel tegen KB Peja.
Roberts Stumbris houdt een tegenstander van zich af in het thuisduel tegen KB Peja. Foto: Robert Verboon

Dubbele overwinning voor Heroes Den Bosch

Overige sport 352 keer gelezen

DEN BOSCH | Heroes Den Bosch kan terugkijken op een uitstekende week. Woensdag werd in eigen huis gewonnen in de FIBA Europe Cup en zondag volgde een zege op bezoek bij Den Helder Suns.

door Rob de keijzer

Woensdagavond boekte Heroes Den Bosch eindelijk de eerste overwinning in de FIBA Europe Cup. In een fysieke wedstrijd werd KB Peja uit Kosovo in de Maaspoort met 109-91 huiswaarts gestuurd. Topscorer aan de kant van Heroes Den Bosch was DJ Fenner met 30 punten, gevolgd door Austin Price met 26 punten. Roberts Stumbris flirtte met een triple-double, maar kwam net tekort met 20 punten, 10 rebounds en 9 assists.

Zaterdagavond op bezoek bij Den Helder Suns knokte Heroes zich naar een zwaarbevochten overwinning. Na het overgrote deel van de wedstrijd tegen een achterstand aan te hebben gekeken, kwam daar in het laatste kwart dan toch de overwinning: 72-76. DJ Fenner was wederom topscorer met 20 punten, gevolgd door Austin Price met 14 punten. Keime Helfrich liet 13 punten noteren, Stumbris kwam tot 12 en Boy van Vliet liet 10 punten aantekenen.

Woensdag om 20.00 uur speelt Heroes Den Bosch een uitwedstrijd in de FIBA Europe Cup tegen Niners Chemnitz uit Duitsland en zaterdagavond gaan de Bosschenaren op bezoek bij Yoast United in Bemmel. Aanvang: 20.00 uur. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant