Trainer Rini van Woerkum geeft uitleg hoe een boule vast te houden.
Trainer Rini van Woerkum geeft uitleg hoe een boule vast te houden.

Openbare trainingen bij Pétanque Union Bois le Duc

Overige sport 309 keer gelezen

Vanaf dinsdagavond 2 april vindt er om de twee weken een training plaats op de jeu de boules-banen van Pétanque Union Bois le Duc in Den Bosch. 

Trainers Hans en Rini van Woerkum brengen ervaren maar ook onervaren spelers dan de technische maar ook tactische kneepjes bij van het spel/de sport ‘pétanque’, zoals het spel met de ijzeren ballen officieel heet. De training begint om 19.15 uur en duurt ongeveer een uur. Aansluitend wordt een oefenwedstrijd gespeeld om het geleerde in praktijk te brengen. Deelname aan de trainingen is gratis en boules zijn er voldoende te leen. Zo kun je heel laagdrempelig en vrijblijvend kennismaken met het spel/de sport maar ook met de vereniging. Om 19.00 uur is de zestien jeu de boules-banen tellende locatie aan De Fuik 10 in Den Bosch, gelegen achter het clubgebouw van voetbalvereniging s.v. C.H.C., geopend. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt je ter plaatse aanmelden.

Overigens kunnen belangstellenden gerust eens langskomen op één van de reguliere speeldagen van Pétanque Union Bois le Duc en een balletje meespelen. Kijk voor meer informatie op de website www.puboisleduc.nl, of bel met voorzitter Antoon van Mil op 06-13531310.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant