Aanstaande zaterdag speelt Never Despair thuis tegen Belcrum 1 uit Den Haag.
Aanstaande zaterdag speelt Never Despair thuis tegen Belcrum 1 uit Den Haag.

Tafeltennissers Never Despair sprokkelen zes punten bij elkaar

Overige sport 250 keer gelezen

Afgelopen zaterdag hebben de tafeltennissers van Never Despair uit Den Bosch in Veenendaal met 7-6 verloren van SKF 2. De zes veroverde punten werden in totaal door alle vier spelers binnengehaald. Sjoerd van Heerebeek en Robin Vos waren elk goed voor twee punten en Gertjan van de Braak en Kenny Leijtens kwamen elk tot één keer winst.

Het geringe verlies was op zich geen slecht resultaat, maar mocht niet baten bij de verbetering van de plaats op de competitielijst. Met slechts vierendertig punten staan de Bosschenaren nu op de niet gewenste vijfde plaats met liefst dertien punten achterstand op de veilige vierde plaats. Met nog maar drie partijen te spelen, zal het dus moeilijk worden om dat verschil te overbruggen. Maar zolang er nog leven is in de 2e divisie, is er hoop. 

Op zaterdag 6 april om 14.30 uur speelt het Bossche team thuis tegen Belcrum 1 uit Breda. Tegen dit team wisten de Bosschenaren in de heenwedstrijd slechts twee punten te scoren, dus van een gemakkelijke opgave zal nu zeker weer geen sprake zijn. Supporters zijn dus van harte welkom in de speelzaal aan de 1e Rompert 9 in Den Bosch. Meer informatie: www.neverdespair.nl.

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant