Ben jij de ultieme voetbalkenner van de Bossche Omroep? Doe dan mee aan onze WK Poule!
Ben jij de ultieme voetbalkenner van de Bossche Omroep? Doe dan mee aan onze WK Poule!

Win leuke prijzen met de gratis WK poule van de Bossche Omroep

Voetbal 627 keer gelezen

DEN BOSCH | Als Oranje op het veld staat, hebben we ineens meer dan 17 miljoen bondscoaches. Iedereen denkt dé winnende opstelling te hebben. Maar of het Nederlands elftal met ál die bondscoaches ook Wereldkampioen gaat worden? Dat is nog maar de vraag. 

Wij nodigen alle voetballiefhebbers uit om de grote WK Poule in te vullen. Deelname is geheel gratis. De WK Poule is een gezamenlijk spel van Weekblad Regio Oss, Udens Weekblad, Stadskrant Veghel, Nieuwsblad De Maas Driehoek en de Bossche Omroep. Deelname is eenvoudig. Lees van tevoren wel even goed de spelregels door. Daar wordt onder andere de puntentelling uitgelegd.

Subpoule

Vergeet ook niet de subpoule in te vullen, want de prijzen worden verdeeld onder de deelnemers die woonachtig zijn in het lezersgebied van ‘hun eigen’ krant. Er zijn, naast eeuwige roem, verschillende prijzen te winnen waaronder een origineel Nederlands Elftal WK-shirt.

Schrijf je snel in

Ben jij de ultieme voetbalkenner van de Bossche Omroep? Schrijf je nu snel in via https://poules.com/nl/poules/kliknieuws/wk-2022.

Uit de krant