Op vrijdag 24 maart vindt op het complex van RKVV Maliskamp aan Jos de Letterlaan 11 in Rosmalen de landelijke jeugdtrainersavond plaats.
Op vrijdag 24 maart vindt op het complex van RKVV Maliskamp aan Jos de Letterlaan 11 in Rosmalen de landelijke jeugdtrainersavond plaats.

Landelijke jeugdtrainersavond bij RKVV Maliskamp

Voetbal 389 keer gelezen

ROSMALEN | Op vrijdag 24 maart vindt op het complex van RKVV Maliskamp aan Jos de Letterlaan 11 in Rosmalen de landelijke jeugdtrainersavond plaats. Deze avond staat in het thema van het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Op deze avond wordt aandacht besteed aan zowel techniektraining als wedstrijdgerichte training.

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Alle deelnemers kunnen door het bijwonen van deze landelijke jeugdtrainersavond een licentiepunt van de KNVB ontvangen. Iedere gediplomeerde jeugdtrainer moet zijn/haar trainerslicentie, van de KNVB, iedere 3 jaar verlengen.

Uiteraard zijn alle trainers van harte welkom om deel te nemen, ongeacht of zij in het bezit zijn van een trainersdiploma. Vooraf aanmelden kan via www.jeugdvoetbalopleiding.nl en ga dan naar ‘Landelijke Jeugdtrainersavond’. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zijn deze avond aanwezig. Een ideale gelegenheid dus om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Uit de krant