Iedereen is welkom op de Jeugdvoetbaldagen. Je hoeft dus niet lid van een bepaalde vereniging te zijn.
Iedereen is welkom op de Jeugdvoetbaldagen. Je hoeft dus niet lid van een bepaalde vereniging te zijn.

Jeugdvoetbaldagen in meivakantie bij RKVV Maliskamp

Voetbal 473 keer gelezen

ROSMALEN | Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 mei 2023, tijdens de meivakantie, vinden op het complex van RKVV Maliskamp in Rosmalen de Jeugdvoetbaldagen plaats.

De organisatie is in de vertrouwde handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding. Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar uit de regio Den Bosch kunnen hieraan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is van harte welkom! Je hoeft bovendien ook helemaal geen lid te zijn van een bepaalde voetbalvereniging, iedereen in de leeftijd van 5 tot en met 15 jaar kan zich aanmelden!

Wiel Coerver methode

De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers. Deelnemers krijgen alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing neemt de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toe. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Schrijf je nog snel in

Inschrijven voor de jeugdvoetbaldagen kan online op www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen. Iedereen is welkom, je hoeft dus niet lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk.

Uit de krant